Indlæg er en annonce for Bookbeat og indeholder affiliate links

Bookbeat anmeldelse (2020)

Ubegrænset adgang

Når du først har oprettet dig som bruger på BookBeat og har downloadet app’en, så har du fri adgang til alle deres titler. Du skal således ikke tænke på at skulle opgradere dit abonnement for at få adgang til samtlige tilgængelige titler. Der er en fast pris for alle medlemmer.

Mulighed for at lytte til lydbøger offline

Du kan udmærket lytte til dine lydbøger eller læse dine e-bøger offline. Hvis du ønsker at tilgå nogle bøger uden internetadgang, så skal du bare sørge for på forhånd at have downloadet dem til din enhed.

Mulighed for at indstille flere funktioner

Du har mulighed for at indstille flere funktioner i app’en, så lyd- eller e-bogen opfylder lige netop dine behov. Du kan f.eks. indstille din lydbog i forhold til oplæsningshastighed og sleep-timer, så du kan høre bogen inden du falder i søvn. I dine e-bøger kan du selv bestemme farven på ‘papiret’, tekststørrelsen og teksttypen. På den måde kan du finde de indstillinger, der bedst muligt sikrer din læseoplevelse.

14 dages gratis prøveperiode hos BookBeat

Alle nye medlemmer hos BookBeat får automatisk en 14 dages gratis prøveperiode på lydbøger. I denne periode har du fri adgang til alle funktioner i app’en, så du kan finde ud af, om BookBeat er noget for dig.

Hvad er prisen for et BookBeat abonnement efterfølgende?

BookBeat har kun ét abonnement til en pris på 99 kroner og det er altså dette, som du automatisk overgår til efter din prøve periodes ophør. 

Sådan opretter du dig på BookBeat:

 1. Gå ind på bookbeat.com
 2. Klik på enten ‘listen two weeks for free’ eller ‘try BookBeat’
 3. Herefter bliver du ført videre til en side, hvor du kan indtaste kontakt- og kontooplysninger
 4. Efterfølgende skal du downloade BookBeat app’en til din enhed og logge dig på
 5. Nu er du klar til at læse og lytte til gode bøger online

Hvis du gerne vil opnå yderligere rabat på din BookBeat bruger, så kan du med fordel benytte dig af vores BookBeat rabatkode. 

Hvordan fungerer BookBeat app’en? 

BookBeat er nem at navigere i og har en rigtig flot opsætning. Du kan skifte mellem forskellige faner ved brug af fanebladet nederst på skærmen og her har du således både adgang til din profil, dine igangværende bøger, kategorier og ens inspirationsside, hvor du kan finde frem til nye bøger. Der står desuden tydeligt på bøgerne om de kun kan læses, lyttes til eller begge dele via brugen af symboler.

Lydbøger på BookBeat online og offline

Du kan lytte til samtlige bøger online på din enhed. Hvis du gerne vil have adgang til bøgerne offline, så skal du downloade den enkelte bog via ‘download’-knappen, når du trykker ind på en bog. Herefter gemmes bogen i dit bibliotek under ‘profile’-fanen. 

Udvalget af lydbøger og e-bøger hos BookBeat

Hvor mange e-bøger og lydbøger?

Der ligger flere tusinde bøger på BookBeat, så det er bare med at gå i gang med at finde en god bog at læse eller lytte til.

Hvilke genrer har BookBeat?

BookBeat tilbyder bl.a. bøger inden for følgende genrer:

 • Fiction 
 • Non-fiction 
 • Crime & Thrillers 
 • Romance 
 • Children 
 • Youth / YA 
 • Sci-fi & Fantasy 
 • Personal Development 
 • Biographies 
 • Classics 
 • History 
 • Travel & Adventure 
 • Business & Economics

Hvilke abonnementer findes der? 

Der findes kun ét abonnement hos BookBeat og med det får du adgang til alle BookBeat e-bøger og lydbøger. Der er således ingen begrænsning på, hvor mange bøger du må læse eller lytte til på en måned. Prisen for dette abonnement er 99 kroner om måneden.

Kan man være flere brugere på et BookBeat abonnement?

Når du købet et BookBeat abonnement gælder det kun for dig. Det betyder også, at der kun kan være én person, der lytter til en BookBeat lydbog eller læser en e-bog af gangen. Du kan dog være logget ind på fem forskellige enheder på én gang, så længe de andre enheder ikke benyttes.

BookBeat eller Audible?

Den helt afgørende forskel på et BookBeat og et Audible abonnement er, at du skal købe bøger via credits hos Audible, hvorimod du har ubegrænset adgang med BookBeat. Det giver dig mulighed for at lytte til flere bøger end du kan med Audible. Til gengæld har Audible et langt større bibliotek med mange flere titler end BookBeat, så der er lidt mere for enhver smag hos Audible. Her er samtlige bøger dog også på engelsk, hvorimod BookBeat også har danske bøger.

Hvis du elsker engelske og andre udenlandske bøger og kun læser / lytter til en enkel eller to bøger om måneden, så er Audible noget for dig. Hvis du derimod gerne vil have mulighed for både at læse danske og engelske bøger ubegrænset, så er BookBeat tjenesten for dig.

Anmeldelse af BookBeat 

Brugervenlighed

BookBeat er let at navigere i og fanebladet hjælper nemt en videre, hvis man ikke ved, hvor man finder de forskellige funktioner. Brugervenligheden er i top, selvom man dog skal kunne engelsk for at benytte app’en, da de fleste ting står på engelsk (også på hjemmesiden).

Udvalg af bøger

Der er et fint udvalg af bøger på både dansk og engelsk hos BookBeat. Udvalget er dog ikke lige så stort som hos andre e- og lydbogs tjenester, men til gengæld har BookBeat andre typer af bøger, som man normalt ikke finder på streamingtjenesterne. Det er både muligt at finde bøger til børn og voksne hos Bookbeat.

Priser og abonnement

Prisen er udmærket i forhold til at BookBeat ikke har et lige så stort et udvalg som andre tjenester. Det ene abonnement gør det også dejligt overskueligt, da man ikke skal til at bekymre sig om credits, årlig betaling, familie-abonnement e.l.

Mofibo - Bedste lydbogsapp i Danmark
Få ubegrænset adgang til over 180.000 e- og lydbøger. Prøv Mofibo gratis i 14 dage. Herefter kun 129 kr./md. Opsig når som helst.
Anbefalet

Indholdsfortegnelse