Indlæg er en annonce for Fairytell og indeholder affiliate links

Fairytell anmeldelse - Din digitale boghylde til børn

⭐⭐⭐⭐⭐

✅ Lydbøger til børn i alderen 0-10 år
✅ Umådelig brugervenlig app, der ikke giver udfordringer for børnene
✅ Mulighed for download af yndlingsbøger, så de kan lyttes til offline

Lydbøger til børn

Fairytell adskiller sig fra andre e- og lydbogs streamingtjenester ved at være komplet målrettet til børn. På app’en finder du således udelukkende bøger til børn i alderen 0-10 år, hvor de enten kan lytte til en lydbog, læse en e-bog eller læse med i e-bogen, mens den bliver læst op. Der er altså rig mulighed for at børnene kan lære og blive bedre til læsningen. Det er muligt at søge i indholdet, så der f.eks. kun kommer muligheder op, der passer til barnets alder, interesser eller niveau.

Brugervenlig app

App’en er opsat på en sådan måde, at børn i alle aldre udmærket kan finde rundt i den. Der benyttes f.eks. ikke skrift i særlig mange dele af app’en, men i stedet tegn, så børnene hurtigt forstår, hvad de skal trykke for at afspille en lydbog eller indlæse en e-bøg. Samtidig er der opsat en ‘kode’ så børnene ikke har adgang til f.eks. kontoen / min profil.

Mulighed for download af yndlingsbøger

Hvis enheden har adgang til internettet, så kan barnet udmærket lytte til og læse samtlige e- og lydbøger, men hvis der nu ikke er noget internet til rådighed, så er der stadig rig mulighed for underholdning. Der er nemlig mulighed for at downloade hver enkelt bog til enheden, så der stadig kan læses og lyttes offline.

30 dages gratis prøveperiode hos Fairytell

Når du opretter dig som ny kunde hos Fairytell får du automatisk den første måned uden betaling, da streamingtjenesten tilbyder en 30 dages gratis prøveperiode. Du bestemmer selv om du vil fortsætte med dit abonnement efter prøveperioden.

Hvad er prisen for et Fairytell abonnement efterfølgende?

Hvis du ønsker at fortsætte dit Fairytell abonnement efter din prøveperiode, så skal du faktisk ikke gøre noget. Der bliver nemlig automatisk trukket 59 kroner fra din oplyste konto for næste måneds abonnement. For de 59 kroner får du ubegrænset adgang til alle titler på app’en i en måned.

Sådan opretter du dig på Fairytell:

  1. Gå ind på fairytell.dk i en webbrowser
  2. Tryk på enten ‘tilmeld’ eller ‘prøv Fairytell i 30 dage til 0 kr.’
  3. Herefter videreføres du til en side med en tilmeldingsblanket, som du skal udfylde
  4. Efter indtastningen af dine kontaktoplysninger skal du klikke videre til at opgive dine kontooplysninger og til sidst trykke på ‘opret dig’
  5. Download Fairytell app’en til en enhed og lad dit barn gå på opdagelse

Hvordan fungerer Fairytell app’en? 

Børnevenlig app til tablet og iPhone

Fairytell app’en fungerer med iOS og Android styresystemer, hvilket betyder, at du udmærket kan benytte app’en på mobiler, iPads, tablets o.l. App’en er yderst børnevenlig og er designet til at børn i alderen 0-10 år udmærket kan benytte sig af den uden hjælp fra en voksen. Det kan dog sagtens være, at du lige skal hjælpe dit barn i gang med app’en for en sikkerheds skyld.

Oplæsning for børn

Dit barn kan udmærket sætte en oplæsning af en Fairytell lydbog i gang og så beskæftige sig med noget andet, mens lydbogen bliver læst højt. F.eks. kan dit barn være kreativ, rydde op på værelset e.l. mens de lytter til deres favorit historier. Flere af lydbøger fås også som e-bøger, så dit barn har mulighed for at vælge med i bogen, mens der læses op. Det kan være en god øvelse, hvis dit barn ønsker at blive bedre til at læse.

Lydbøger på Fairytell online og offline

Du kan lytte til og læse alle Fairytells e-bøger og lydbøger online. Her er der ingen begrænsning for, hvor mange der kan lyttes til om dagen e.l. Hvis du ønsker at få adgang til en af lydbøgerne eller e-bøgerne offline, så skal du bare markere den som en favorit i app’en. Herefter vil bogen automatisk blive downloadet, så den kan læses og lyttes til offline. Vær dog opmærksom på, at du får downloadet bogen til den rette enhed, da den ikke gemmes offline på tværs af enheder.

Udvalget af lydbøger hos Fairytell

Fairytell har hundredvis af lyd- og e-bøger til rådighed på deres app. Dit barn har altså rig mulighed for at finde en bog, der passer til lige præcis hans / hendes niveau og interesser. Der kommer naturligvis også hele tiden nye bøger til Fairytell.

Hvilke genrer til børn har Fairytell?

Fairytell breder sig over mange forskellige genrer til børn. De har flere af de mere klassiske serier, såsom Peter Pedal, Thomas Tog, Postmand Per, Alfons Åberg o.l., men du finder også bøger om gaming, sportslegender, dyr etc. Der er således både:

  • Skønlitteratur
  • Faglitteratur (i form af forklaringsbøger o.l.)
  • Biografier
  • Læringsbøger
  • Eventyr

Hvilke abonnementer og medlemskaber findes der?

Der findes kun ét abonnement hos Fairytell, men det giver dig til gengæld også fri adgang til alt indhold. Abonnementet koster 59 kroner om måneden uanset hvor meget app’en benyttes og kan til enhver tid afmeldes igen.

Kan man være flere brugere på et Fairytell abonnement?

Ja, du kan sagtens være flere brugere på et Fairytell abonnement. Der kan benyttes op til fem enheder på samme tid på én konto. Du skal således ikke ud og købe flere separate abonnementer, hvis du har flere børn i hjemmet, der gerne vil have adgang til Fairytell. Så længe de benytter sig af hver deres enhed, så kan op til fem personer læse og lytte til Fairytells historier på samme tid.

Fairytell eller Mofibo?

Den helt store forskel på Fairytell og Mofibo er, at Fairytell ikke har indhold til voksne. Det er således en app, der udelukkende er beregnet til brug for børn. Du skal altså ud og investere i en anden app, hvis du også gerne selv vil have adgang til e- og lydbøger. Mofibo tilbyder både indhold til voksne og børn, og af den grund kan et abonnement hos Mofibo være en god ide, hvis du gerne vil slå udgiften sammen. 

Hos Fairytell kan der være op til fem enheder i brug på én gang uden at den månedlige pris på 59 kroner ændrer sig. Mofibo er en smule dyrere på dette punkt, da deres billigste abonnement koster 129 kroner om måneden – og at der på dette abonnement kun kan være én bruger på af gangen. Hvis du gerne vil have mulighed for at læse eller lytte på flere enheder på én gang, så skal du i stedet investere i et Family eller Family+ abonnement, hvor du på det sidste kan være op til 3 brugere på én gang til en månedlig pris á 189 kroner.

Mofibo er altså en smule dyrere end Fairytell, men til gengæld får du adgang til indhold for både børn og voksne. Du skal derfor vælge et abonnement hos Mofibo, hvis du gerne vil have adgang til over 180.000 e- og lydbøger for både børn og voksne, men ikke har behov for adgang fra mere end tre enheder på samme tid. Har du derimod en stor børneflok og ikke selv et behov for at læse eller lytte til e- og lydbøger på tjenesten, så kan Fairytell helt sikkert være en fordel – netop også fordi app’en er dét mere børnevenlig at benytte.

Rabatkode til Fairytell

Du får helt automatisk de første 30 dage gratis, når du opretter dig som ny kunde hos Fairytell grundet deres tilbud om en måneds gratis prøveperiode. Hvis du har en yderligere rabatkode eller værdikode, så kan den indløses under betaling, når du er i gang med din brugeroprettelse. 

Du kan med fordel benytte dig af vores Fairytell rabatkode, hvis du ønsker at spare flere penge på dit nye e- og lydbogs abonnement til børn.

Afmeldelse af Fairytell

Der er ingen bindingsperiode hos Fairytell og du kan derfor altid afmelde dig tjenesten, når du ikke længere er interesseret i at benytte dig af den. Det eneste du skal gøre er, at afmelde dig før udgangen af din næste betalingsperiode og så bliver der ikke trukket flere penge på din konto. For at afmelde dig Fairytell skal du logge på fairytell.dk via en webbrowser. Under fanen ‘min profil’ kan du afmelde dit abonnement.

Anmeldelse af Fairytell 

Brugervenlighed ⭐⭐⭐⭐⭐

Fairytells app er umådelig nemt at navigere rundt i – for børn såvel som voksne. Opsætningen med symboler frem for skrift fungerer super fint og lader børn i alle aldre tilgå app’en på den samme måde. Samtidig er det en rigtig god ide at have en ‘kode’ på for at kunne gå ind i ‘konto’-delen, da det forhindre børnene i at bevæge sig derind uden grund.

Udvalg af bøger ⭐⭐⭐⭐

Det kunne da være rart, hvis der kom endnu flere bøger op på Fairytell app’en, så der var endnu flere valgmuligheder, men umiddelbart er udvalget rigtig fint. Der er noget for børn i alderen 0-10 år og man står ikke decideret og mangler bøger. Derudover skriver Fairytell på deres hjemmeside, at man endelig må skrive til dem, hvis man har ønsker til bøger, så dét kan man jo altid benytte sig af, hvis man føler at der mangler nogle titler.

Priser og abonnement ⭐⭐⭐⭐

En rigtig fin og acceptabel pris med tanke på udvalget og app’ens specielle opbygning til børn. Samtidig er det rart, at op til fem børn kan benytte sig af app’en på hver deres enhed på én gang – uden at der skal oprettes ekstra brugere.

Mofibo - Bedste lydbogsapp i Danmark
Få ubegrænset adgang til over 180.000 e- og lydbøger. Prøv Mofibo gratis i 14 dage. Herefter kun 129 kr./md. Opsig når som helst.
Anbefalet

Indholdsfortegnelse