Indlæg er en annonce for Mofibo og indeholder affiliate links

Mofibo anmeldelse (2020)

Hvis du elsker bøger og gerne vil have nem adgang til flere tusind bøger på én gang uden at skulle ud og købe dem alle, så kan du med fordel overveje at tilmelde dig Mofibo. Mofibo er en dansk bog- og lydbog streamingtjeneste, hvor du betaler et månedligt abonnement for til gengæld at få adgang til et hav af bøger.

Et antal af bøgerne kan blive læst op, også offline, men du har naturligvis også mulighed for selv at læse bøgerne i Mofibos bibliotek, hvis du hellere vil læse selv end at få læst op.

Hvad er fordelen ved et Mofibo abonnement?

✅ Ubegrænset adgang til over 180.000 e- og lydbøger med et månedligt abonnement
Flere nye bøger bliver gjort til rådighed på streamingtjenesten
✅ Indstil selv flere elementer i både e- og lydbøger for den bedst mulige oplevelse
✅ Mulighed for at læse Mofibo e-bøger og lydbøger offline
✅ Du kan læse information om bogen, samt se hvor lang tid den tager at få læst højt
App’en indsætter automatisk et bogmærke dér, hvor du er kommet til
✅ Flere abonnementer at vælge mellem, så du kan finde det, der passer til dine behov
Mulighed for at afmelde sig med kort varsel, da der ikke er en opsigelsesperiode

Ubegrænset adgang til et hav af lydbøger

Med et Mofibo abonnement har du ubegrænset adgang til over 180.000 e- og lydbøger, så der er altså rigelig mulighed for at finde en bog, som du finder interessant. Du kan nemt søge en bøger frem, hvis du gerne vil læse en bestemt bog. Er du dog ikke fast besluttet på, hvilken bog du skal gå i gang med, så kan du finde god inspiration i Mofibos kategorier. Mofibo har 18 forskellige kategorier at vælge imellem: børnebøger, biografier, krimier, økonomi & business, erotik, fakta, fantasy & SciFi, historie, klassikere, digte, noveller, personlig udvikling, romaner, sprog, thriller, ungdomsbøger, romantik, samt religion og spiritualitet.

Flere nye bøger

Mofibo har indgået aftaler med flere danske forlag, hvilket giver dem mulighed for at tilbyde helt nye lydbøger på tjenesten. Du skal derfor ikke vente i flere måneder på at en ny bog bliver tilgængelig i din Mofibo app. I nogle tilfælde bliver bogen endda lagt på Mofibo på samme tid, som den bliver sat op i butikkerne. Og så gælder aftalen desuden både danske og engelske bøger.

Indstil selv elementer i app’en for den bedste oplevelse

Vi har alle forskellige præferencer i forhold til lydstyrke, tekststørrelse og farve på ‘papiret’, når vi læser og derfor har Mofibo gjort det muligt for hver bruger at indstille disse elementer til lige præcis ens egne behov. Du kan således selv skrue op for lysstyrken, ændre farven på ‘papiret’ til sort, gullig eller hvid, samt vælge mellem tre forskellige indstillinger til din teksts størrelse, så du kan læse uden at få hovedpine eller skulle finde dine læsebriller frem. Dét er service!

Hvis du ønsker at få bogen læst op frem for selv at læse den, så har du naturligvis også flere valgmuligheder i denne proces. Du har f.eks. mulighed for at vælge hastighed på oplæsningen, så den passer til dit tempo. Du kan også springe mellem kapitler og indsætte en sleep-timer, så du kan lytte til bogen inden du falder i søvn.

Mulighed for at læse e- og lydbøger gratis offline

Det kan være rart at kunne downloade sine bøger til brug offline, så man ikke er dybt afhængig af wifi eller data på mobilen. Heldigvis downloader Mofibos app helt automatisk dine bøger så snart du har åbnet dem og bogens sider er fuldt indlæst. På den måde har du altid adgang til dine igangværende bøger. Det eneste  du skal være opmærksom på er, at du ikke må logge af din bruger, da dine Mofibo e-bøger i så fald fjernes fra enheden. 

Du har også mulighed for at downloade din igangværende Mofibo lydbog til din tablet, så du ikke er afhængig af internetforbindelse for at lytte videre. Dette foregår via app’en, hvor du inde i selve lydbogen kan trykke ‘gem offline’. Du har altid mulighed for at fjerne en lydbog igen, når du har læst den færdig. Godt og vel 13.000 af Mofibos lydbøger kan downloades til offline brug.

Find nem information om lydbogen

Du har mulighed for at læse lidt information om samtlige bøger før du beslutter dig for, om du vil læse den.

Samtidig får du også af vide, hvor lang tid bogen tager at få læst højt, hvis dette gøres i app’ens almindelige tempo. Det giver dig en god fornemmelse for både bogens indhold og for hvor lang tid, du skal benytte på den.

App’en indsætter automatisk et bogmærke

Du kan udmærket selv vælge at indsætte et bogmærke dér, hvor du er kommet til i din bog (hvilket kan være en god ide, hvis du skal gå frem og tilbage i bogen). Dog indsætter Mofibo helt automatisk et bogmærke på den side, du befinder dig på, når du lukker ned for app’en. Du skal derfor ikke bekymre dig om at skulle finde tilbage til det rette sted, da Mofibo hjælper dig på vej.

Flere abonnementer at vælge mellem

Du kan vælge mellem tre forskellige abonnementer hos Mofibo, hvilket sikrer dig som forbruger en vis fleksibilitet. F.eks. kan du både få et abonnement til én, to eller tre personer, så I er flere i husstanden, der kan læse og lytte til bøger på samme tid. Vi vil gennemgå de enkelte abonnementer i et senere afsnit i denne guide.

Afmelding kan ske med kort varsel

Mofibos abonnementer betales månedsvis forud. Du har dog altid mulighed for nemt og hurtigt at afmelde dit abonnement online eller via app’en frem for at skulle ringe ind til Mofibo for at afmelde dig. Der er desuden ikke en opsigelsesperiode af f.eks. måned + løbende måned og du kan derfor opsige dit Mofibo abonnement med relativ kort varsel.

Mofibo tilbud og Mofibo rabatkoder

Du har mulighed for at finde frem til gode Mofibo tilbud, hvis du gerne vil spare lidt ekstra penge på dit kommende abonnement. Nogle gange tilbyder Mofibos samarbejdspartnere f.eks. en måned gratis og ellers har du altid mulighed for at benytte dig af Mofibos tilbud om en 14 dages gratis prøveperiode (den kan du læse mere om herunder). Og ellers er det bare med at holde øjnene åbne efter Mofibo rabatkoder – du kan f.eks. finde en af disse længere nede i denne guide.

Giv et Mofibo-gavekort til en du har nær

Hvis du gerne vil glæde en af dine kære med et gavekort til Mofibo, så har du heldigvis god mulighed for at vælge et gavekort, der passer til lige præcis dit budget. Du kan nemlig selv bestemme om du vil give et gavekort med et abonnement, der løber i 1, 3, 6 eller 12 måneder til en pris mellem 129 og 1.548 kroner. Gavekortet er gyldigt i op til 2 år efter køb og der er derfor rigelig med tid til at aktivere abonnementet.

Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan købe gavekort til Mofibos Unlimited abonnement. Det er derfor ikke muligt at købe et gavekort til hverken Family eller Family+ abonnementerne.

LIGE NU: 14 dages gratis prøveperiode hos Mofibo

For at få en fornemmelse for Mofibo, kan du med fordel benytte dig af deres tilbud om en 14 dages gratis prøveperiode. I denne periode har du ubegrænset adgang til Mofibo gratis og hvis du ikke ønsker at fortsætte dit abonnement efter prøveperiodens udløb, så skal du bare afmelde dig i app’en eller online. Hvis du ender med at blive helt vild med Mofibo og ikke har lyst  til at opsige dit abonnement, så kan du naturligvis altid bare 

Hvad koster mofibo efterfølgende?

Hvis du ikke afmelder dig inden for prøveperiodens 14 dage, så vil dit Mofibo abonnement fortsætte. I så fald vil der blive trukket 129 kroner fra den konto, du har oplyst til Mofibo, hvilket er prisen for et almindeligt abonnement. Du har altid mulighed for at ændre dit valg af abonnement efter prøveperiodens ophør. Husk på, at du ikke betaler en pris for de første 14 dage af dit abonnement – også selv om du fortsætter med at benytte dig af Mofibo.

Hvordan fungerer mofibo app’en?

Det kan virke en smule uoverskueligt at sætte sig ind i en helt ny app, men heldigvis er Mofibos app umådelig let at navigere i. Til dem, der gerne vil have lidt information om, hvor man finder de forskellige indstillinger, har vi dog her samlet en lille guide til, hvordan man finder rundt i Mofibo på henholdsvis mobilen, iPad’en og computeren.

Mofibo app på mobilen

Når du tilgår din Mofibo app på mobilen, så dukker der en menu op i venstre side af skærmen, hvor du kan trykke dig videre. Du har således både adgang til dine private indstillinger, Mofibos hjælpeside, søgefunktion, kategorier, serier, bogtips og din boghylde. Samtidig vil det være muligt hurtigt at tilgå din igangværende bog ved at klikke på bogens forside under fanen ‘du læser’. Hvis du har gang i en lydbog, så kan du også nemt trykke nederst på skærmen, når du er inde på andre sider. Her ligger ‘bogen’ nemlig som en lille rund knap, hvor du nemt kan starte og stoppe oplæsningen, mens du laver andre inde på app’en.

Mofibo app på iPad’en

Mofibos app til iPads minder en hel del om opsætningen på mobilen. Du behøver derfor ikke at gå i panik, hvis du allerede har benyttet app’en på din mobil, da du i så fald også har et godt indblik i, hvordan den fungerer på iPad’en. Den eneste forskel er, at alle elementer er en del større, da det vises på en større tablet. Du har nemlig stadig en række af indhold ude i venstre side af skærmen, hvor du her kan trykke dig videre til f.eks. bogtips, din boghylde, kategorier, søgefunktionen og dine personlige indstillinger. Når du skal læse eller høre din bog, så trykker du også bare ind på skærmen som normalt, hvorefter den dukker op.

Mofibo app på computeren

Mofibo er kun kompatibel med enheder, der benytter sig af enten Android eller iOS styresystemer. Af den grund kan man ikke downloade Mofibo app’en til sin computer og derfra få adgang til sine bøger. 

Du har dog mulighed for at logge ind på din bruger via en internetbrowser og herfra kan du  tilføje bøger til din boghylde, afmelde dit abonnement, sende og indlæse gavekort og meget mere. Det eneste du ikke kan er, at lytte eller læse Mofibos bøger på din computer eller i en webbrowser. 

Kan jeg læse Mofibo med min E-reader/Kindle?

Det er desværre generelt ikke muligt at benytte E-readers i samspil med Mofibos streamingtjeneste. Det skyldes, at mange E-readers og Kindle kopierer den bog, der hentes og læses, hvilket er i strid med Mofibos aftaler. Du køber nemlig ikke bogen hos Mofibo, som du ellers gør med E-reader / Kindle, men benytter dig i stedet af et abonnement, der altid kan ophøre.

Hvis du gerne vil have adgang til Mofibo på en E-reader, så kan du dog købe den Reader, som Mofibo selv sælger. Den overholder nemlig de aftaler, som Mofibo har med deres kunder.

Lydbøger på Mofibo online og offline

Som beskrevet under fordele ved at vælge et Mofibo abonnement, så kan du udmærket downloade både Mofibos e-bøger og lydbøger til offline brug. Det er en klar fordel for dig, der benytter dit Mofibo abonnement i hverdagen eller på ferier, hvor du helst ikke skal være afhængig af konstant at være på internettet. 

Du kan downloade din Mofibo lydbog til app’en ved at trykke på knappen ‘gem offline’, når du er inde i lydbogen. Du kan også gemme bogen til din boghylde og derfor gemme den offline. Du kan godt have flere lydbøger sat offline på samme tid og så kan du altid fjerne en lydbog, når du har læst den færdig, så den ikke fylder på din app eller telefon / tablet. Netop nu er der ca. 13.000 lydbøger til rådighed for offline brug.

Samtlige af Mofibos e-bøger kan benyttes offline, da bøgerne automatisk downloades til din enhed, når du åbner dem. Så snart alle siderne i en bog er indlæst, kan bogen læses uden brug af internet. På den måde har du altid adgang til dine igangværende bøger uden at skulle handle yderligere. Du skal dog være opmærksom på, at alle dine bøger ikke længere står som offline på en enhed, hvis du logger af app’en. Det gælder dog kun den enhed og ikke andre, hvor du stadig er logget ind.

Tilføj Mofibo i din Sonos-app

Mofibo er nu også tilgængelig med din Sonos-app, hvilket giver dig mulighed for at lytte til din lydbog, mens du slapper af derhjemme eller laver husligt arbejde. Hvis du har mere end én Sonos højtaler, så kan du endda få din lydbog oplæsers blide stemme til at strømme ud fra samtlige højtalere i hjemmet.

Udvalget af lydbøger hos Mofibo  – Danmarks største!

Mofibo har Danmarks største samling af lydbøger, og det vil derfor være muligt for alle mennesker at finde bøger til deres behov og interesser. Her kan du læse lidt om udvalget af bøger på Mofibos streamingtjeneste.

Hvor mange e-bøger og lydbøger?

Med et abonnement hos Mofibo får du adgang til mere end 180.000 e-bøger og lydbøger via deres streamingtjeneste. Der bliver konsekvent lagt nye bøger online, som du kan læse eller få oplæst via din Mofibo app. Du skal dog også være opmærksom på, at nogle bøger bliver fjernet fra tjenesten efter, at de har ligget tilgængelige i en vis periode. Der vil derfor være en flow af henholdsvis nye og gamle bøger på Mofibo. 

Du vil ofte kunne finde op mod 13.000 bøger, der kan læses som lydbøger, hvis du hellere vil have bogen læst op end selv at læse den. Hvis du er interesseret i lydbøger, så kan du med fordel se efter bøger med lydbogsmærkatet.

Hvilke lydbog genrer finder du på Mofibo?

Mofibo har et hav af forskellige genrer som du kan vælge imellem til din næste frilæsningsbog. Hvis du har brug for hjælp til at finde frem til en god bog, så kan du med fordel benytte dig af Mofibos kategori-inddeling for at finde inspiration. Streamingtjenesten er inddelt i 18 forskellige kategorier: 

 • Børnebøger
 • Biografier
 • Krimier
 • Økonomi & business
 • Erotik 
 • Fakta
 • Fantasy & SciFi
 • Historie
 • Klassikere
 • Digte
 • Noveller
 • Personlig udvikling
 • Romaner
 • Sprog
 • Thriller
 • Ungdomsbøger
 • Romantik
 • Religion og spiritualitet

Du har dog også mulighed for at finde inspiration i listerne: eksklusivt på Mofibo, podcast, toplister eller lydbøger efter spilletid. Med tiden vil du også få bogtips af Mofibo, der er bedømt ud fra, hvilke bøger du har læst / lyttet til.

Mofibo til børn

Hvis du gerne vil sikre dig, at dit barn får læst noget mere, men at det simpelthen er for svært at vriste iPad’en ud af hånden på ham / hende, så kan du med fordel benytte dig af Mofibo. Mofibo tilbyder nemlig også et stort udvalg af børnebøger og så kan du endda vælge at slå ‘kids mode’ på, når dine børn benytter sig af app’en, så de kun får vist børnevenligt indhold. På den måde skal du ikke bekymre dig alt for meget om, hvilken bog de finder frem.

Mofibo Support – 5 stjerner herfra!

Det helt fantastiske ved et abonnement hos Mofibo er, at du ikke er bundet af nogen form for bindingsperiode. Hvor de fleste abonnementstyper kræver løbende måned + en måneds opsigelse, så kan du faktisk opsige dit Mofibo abonnement allerede til næste betaling. Hvis du ikke længere ønsker at fortsætte dit Mofibo medlemskab, så skal du bare sørge for at afmelde dig senest dagen før en ny månedlig abonnementsperiode begynder. Det betyder, at hvis du normalt opkræves på dit abonnement den 10. dag i måneden, så skal du bare afmelde dig dagen før – altså den 9. i den pågældende måned. 

Du har mulighed for at afmelde dig via din personlige login side, hvor du under fanen ‘abonnement’ nemt kan opsige dit medlemskab. Herefter får du en automatisk e-mail bekræftelse, når opsigelsen er registreret hos Mofibo. Du kan også afmelde dig via Mofibos support, men så skal du muligvis sætte lidt ekstra tid af, så de kan nå at afmelde dig.

Hvis du har tilmeldt dit abonnement via iTunes, så er det meget vigtigt, at du også afmelder det gennem iTunes. Her skal du benytte dig af din tablet og finde abonnementet via dit apple-id og trykke ‘annuller abonnement’.

Det er ikke nok bare at slette app’en fra din tablet!
Du kan altid genoptage dit Mofibo abonnement igen på et senere tidspunkt, hvis du fortryder, at du har frameldt dig.

Hvilke abonnementer findes der?

Du kan vælge mellem tre forskellige abonnementer hos Mofibo:

 • Unlimited til 129 kroner om måneden
 • Family til 159 kroner om måneden
 • Family+ til 189 kroner om måneden

Unlimited

Mofibos almindelige abonnement, og derfor også det abonnement du overgår til, når du har opbrugt din prøveperiode, kaldes Unlimited. Her betaler du 129 kroner om måneden og har ubegrænset adgang til alle streamingtjenestens e- og lydbøger. Med dette abonnement har du kun mulighed for at have én bruger på af gangen. Det betyder, at du udmærket kan downloade Mofibo app’en på mere end én enhed, men at der kun kan streames fra én enhed af gangen.

Family

Mofibo Family er et abonnement til deling, da man her er to, der kan benytte sig af login’et på samme tid. Det betyder, at du her kan dele udgiften på dit Mofibo abonnement på 159 kroner med en anden, hvor I begge stadig har mulighed for at lytte og læse, selvom I gerne vil benytte tjenesten på samme tid. Du har stadig ubegrænset adgang til tjenestens indhold, men det er dog ikke muligt at benytte sig af en gratis prøveperiode til dette abonnement.

Family+

Family+ abonnementet er til den lille eller store familie, der gerne vil have mulighed for at hele tre af familiens medlemmer kan lytte og læse på samme tid. Abonnemetet koster 189 kroner om måneden og du har naturligvis også her ubegrænset adgang til alle sitets bøger.

Alle de ovenstående abonnementer tilbyder muligheden for at aktivere Kids Mode på enheder, så børnene kun har mulighed for at indlæse børnevenlige bøger.

Mofibo rabatkode

Du har mulighed for at spare lidt penge på dit kommende Mofibo abonnement ved brug af vores Mofibo rabatkode. Her får du et godt Mofibo tilbud, der kan få dig godt i gang med streamingtjenesten uden, at du kaster for mange penge efter den fra start af. Du finder din Mofibo rabatkode her (LINK)

Få Familiedeling med Mofibo

Familiedeling er en indstilling, der gør det muligt for familiemedlemmer at dele køb fra App Store uden at der skal deles ét Apple-id. Man kan også dele fotoalbum, kalendere. Samtidig giver det forældrene mulighed for at fjernindstille visse tilladelser på børnenes enheder, såsom skærmtid, godkendte indkøb o.l. 

Det er også muligt at dele jeres Mofibo abonnement på denne måde, hvis I har et Family eller Family+ abonnement. I så fald kan man sende en invitation til abonnementet til andre Apple-ID’er. Delingen kan dog kun accepteres, hvis man ikke på forhånd har et igangværende Mofibo abonnement.

Storytel eller Mofibo?

Storytel og Mofibo har reelt set være en del af den samme koncern siden 2016, men har arbejdet på hver deres platform. Nu er de to tjenester slået sammen for at samle indholdet ét sted. Det giver dig meget mere indhold, både i form af e-bøger og lydbøger, til en god pris.

Da overtagelsen stadig er ny, så kan du på nuværende tidspunkt stadig benytte dig af f.eks. Storytel gavekort. Alle abonnementer kører nu gennem Mofibo, men der er altså stadig det samme gode udvalg af bøger.

Giv et Mofibo-gavekort til en du har nær

Hvis du gerne vil glæde en af dine kære med et gavekort til Mofibo, så har du heldigvis god mulighed for at vælge et gavekort, der passer til lige præcis dit budget. Du kan nemlig selv bestemme om du vil give et gavekort med et abonnement, der løber i 1, 3, 6 eller 12 måneder til en pris mellem 129 og 1.548 kroner. Gavekortet er gyldigt i op til 2 år efter køb og der er derfor rigelig med tid til at aktivere abonnementet.

Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan købe gavekort til Mofibos Unlimited abonnement. Det er derfor ikke muligt at købe et gavekort til hverken Family eller Family+ abonnementerne.

Mofibo gavekort kan både benyttes af nytilkommere til Mofibo-netværket og folk der allerede har en konto. I så fald vil der bare ikke blive trukket penge fra personens eget abonnement i det antal måneder, som gavekortet dækker.

Mofibo - Bedste lydbogsapp i Danmark
Få ubegrænset adgang til over 180.000 e- og lydbøger. Prøv Mofibo gratis i 14 dage. Herefter kun 129 kr./md. Opsig når som helst.
Anbefalet

Indholdsfortegnelse