Indlæg er en annonce for Nextory og indeholder affiliate links

Nextory anmeldelse (2020)

Hvad er fordelen ved et Nextory abonnement?

Der er en række af fordele ved at vælge et Nextory abonnement. Herunder vil vi forklare en række af disse:

✅ Personlig indstilling af diverse funktioner for en bedre brugeroplevelse
✅ Mulighed for at vælge mellem fem forskellige abonnementer
✅ Administrér dit barns adgang til forskellige genrer
✅ Mulighed for at læse Nextory e-bøger og lydbøger offline
✅ Ingen bindingsperiode, så du kan afmelde dig, hvornår du vil
✅ App’en indsætter automatisk et bogmærke dér, hvor du er kommet til
✅ Du kan læse information om bogen, samt se hvor lang tid den tager at få læst højt

Personlig indstilling af diverse funktioner

En klar fordel ved Nextory er deres opsætning og den måde, hvorpå du kan justere og rette diverse indstillinger, så de bedre understøtter dine behov. F.eks. kan du selv bestemme oplæsningshastighed på din Nextory lydbog og indstille funktioner som lysstyrke, ‘bog papirets’ farve, tekststørrelse, marginer o.l., når du læser Nextory e-bøger. Det er særdeles nemt og enkelt at indstille disse elementer og du kan naturligvis altid ændre dem tilbage, hvis du har behov for dette senere hen. Funktionen med at gøre skriftstørrelsen mindre eller større er særlig optimal, da det tilbyder folk i alle aldre at læse med på app’en, da selv mindre børn eller folk med dårligt syn kan få en tekst størrelse, der passer til dem.

Vælg mellem fem forskellige abonnementer

Nextory tilbyder dig at vælge mellem fem forskellige abonnementer, hvor der er forskellig adgang til streamingtjenestens bøger alt efter, hvilken du vælger. Disse varierer desuden også i prisen og du har derfor mulighed for at vælge det abonnement, der passer til dit budget – samtidig med, at det lever op til dine behov for adgang til bog-universet.

Vi vil gå mere i dybden med forskellen på de fem abonnementer i et senere afsnit.

Administrér dit barns adgang

Et af Nextorys abonnementstyper tillader dig at administrere dit barns adgang til app’en. På den måde kan du selv være med til at styre præcis, hvilke genrer dit barn skal have mulighed for at læse. Det sikrer dig som forældre en vis ro i sjælen, da du så ikke skal være bange for, at dit barn får læst / lyttet til nogle grænseoverskridende bøger.

Mulighed for at læse Nextory e-bøger og lydbøger offline

Du er ikke afhængig af at have internetadgang for at lytte til lydbøger eller læse e-bøger via Nextorys app. Du har nemlig mulighed for både at læse og lytte til samtlige bøger offline, så længe du har downloadet dem på forhånd. Det gør du ved at klikke ind på den pågældende bog og trykke på ‘lyt’ eller ‘læs’. Herefter vil Nextory automatisk downloade bogen, så du har adgang til den under fanen ‘gemte’.

Ingen bindingsperiode

En af fordelene ved at vælge et Nextory abonnement er, at du altid har mulighed for at afmelde dig igen med kort varsel, da du ikke er bundet af en bindingsperiode. Det betyder, at du altid kan afmelde dig inden næste trækning fra din konto og dermed undgå at betale for yderligere en måned. Du kan enten afmelde dig i app’en eller ved at skrive til Nextorys kundeservice.

Nextory indsætter automatisk et bogmærke

Du behøver ikke gå helt i panik, hvis du får lukket ned for app’en uden at sætte en bogmærke. App’en husker nemlig selv, hvor du er nået til i den pågældende bog og vil automatisk åbne op på denne side igen. Du kan dog altid selv vælge at sætte bogmærker undervejs, hvis du gerne vil kunne vende tilbage til et afsnit af bogen e.l.

Læs information om bogen

Du har naturligvis altid mulighed for at læse lidt information om bogen før du vælger om du vil læse den eller ej. Du trykker bare ind på bogen og så kan du læse et uddrag. Hvis du gerne vil gå i gang med en Nextory lydbog, men gerne vil vide, hvor lang tid den tager på forhånd, så kan du altid scrolle ned efter bog uddraget og se informationer om lydbogens længde.

14 dages gratis prøveperiode hos Nextory

Du har mulighed for at prøve Nextory i 14 dage gratis ved at tilmelde dig streamingtjeneste. I så fald får du automatisk en 14 dages prøveperiode, hvor du har ubegrænset adgang til samtlige bøger i app’en. Du har altid mulighed for at opsige dit Nextory abonnement inden for de 14 dage, hvis du ikke ønsker at fortsætte med brugen af tjenesten. Vær dog gerne opmærksom på, at din prøveperiode slutter fra det tidspunkt du opsiger tjenesten – det vil sige, at hvis du afmelder dig på tredjedagen for din oprettelse, så går du glip af de resterende 11 dage med gratis prøveperiode.

Hvad er prisen for et Nextory abonnement efterfølgende

Efter din prøveperiodes udløb vil du automatisk overgå til et Nextory abonnement. Du bliver debiteret alt efter, hvilket abonnement du valgte, da du meldte dig til tjenesten. Prisen for dit Nextory abonnement er altså afhængig af, hvilket abonnement du selv har valgt at fortsætte med efter prøveperiodens ophør.

Sådan opretter du dig på Nextory:

 1. Gå ind på Nextory.dk og tryk på ‘prøv gratis i 14 dage’
 2. Herefter kommer der en side med trin 1 ud af 3 op, hvor du får af vide, at du ikke skal betale noget i de første 14 dage og at der ingen bindingsperiode er på abonnementet
 3. Klik videre og vælg nu, hvilket abonnement du ønsker: sølv, guld eller familie
 4. Derefter skal du logge ind med facebook eller en mail-konto for at gå videre i systemet
 5. Når du har indtastet alle dine kontooplysninger, vil du få adgang til Nextorys bog-univers og du kan herefter logge ind via app’en og begynde at lytte eller læse deres udvalg af bøger

Nextory rabatkode

Nextory tilbyder alle nye brugere en 14 dages prøveperiode, men hvis du gerne vil sikre dig selv yderligere rabat, så kan du med fordel benytte vores Nextory rabatkode. 

Hvilke Nextory abonnementer findes der?

Nextory tilbyder hele fem forskellige abonnementer. Du bestemmer selv, hvilket abonnement du foretrækker og du har altid mulighed for at ned- eller opgradere, når du føler for det. På nuværende tidspunkt kan du vælge mellem følgende abonnementer:

 • Sølv: 99 kroner om måneden
 • Guld: 129 kroner om måneden
 • Familie 2: 159 kroner om måneden
 • Familie 3: 189 kroner om måneden
 • Familie 4: 219 kroner om måneden

Sølv abonnement

Nextory Sølv er det billigste abonnement du kan vælge hos streamingtjenesten. Abonnementet koster 99 kroner om måneden og med det får du adgang til et hav af lyd- og e-bøger via app’en. Du skal være opmærksom på, at du ikke har adgang til de seneste nyheder med dette abonnement. Du får nemlig først adgang til de nyeste bøger op til seks måneder efter, at de er frigivet på streamingtjenesten. Abonnementet er dog perfekt til dig, der gerne vil spare penge og ikke nødvendigvis foretrækker at læse alle de nyeste bøger på markedet.

Guld abonnement

Guld abonnementet har lige netop dét som et Sølv abonnement mangler: adgang til de nyeste bøger på tjenesten. Med et Guld abonnement betaler du 129 kroner om måneden, men får til gengæld adgang til Nextorys fulde bibliotek. Dette abonnement er altså til dig, der gerne får din tid til at gå med de nyeste bøger og ikke gider at vente seks måneder på at få adgang til dem via din app.

Familie 2, 3 og 4

Familie 2, 3 og 4 abonnementer tillader jer at være flere brugere på tjenesten på samme tid. Med både et Guld og Sølv abonnement kan man kun lytte én ad gangen, da abonnementet kun er skræddersyet til én person. Med alle tre abonnementer får alle brugere adgang til den fulde tjeneste som var de guldmedlemmer. 

Familie 2 koster 159 kroner om måneden og tillader to personer at benytte streamingtjenesten på samme tid.

Familie 3 koster 189 kroner om måneden og tillader op til tre personer at benytte streamingtjenesten på samme tid.

Og et Familie 4 abonnement koster 219 kroner om måneden, men så kan helt op til fire brugere også lytte og læse bøger på streamingtjenesten på samme tid.

Kan man være flere brugere på et abonnement?

Der er kun mulighed for at være flere brugere på et af Familie abonnementerne. Her kan man tilkøbe adgang til enten 2, 3 eller 4 personer på én gang. Du må ikke være flere brugere om et Sølv- eller Guld medlemskab, da disse abonnementers opsætning kun giver adgang til én bruger. Du må dog gerne benytte Nextory app’en på flere enheder, så du kan sagtens både have app’en downloadet til din telefon og tablet. Du kan bare kun lytte fra én bruger ad gangen.

Hvordan fungerer Nextory app’en?

Nextory app på mobilen

Nextory app’en til mobilen er ret overskuelig og nem at sætte sig ind i. Man får hurtigt dannet sig et overblik over, hvordan app’en skal benyttes og hvor man finder de forskellige faner. Opsætningen er flot og Nextory har faktisk formået at tilpasse bøgernes størrelse rigtig fint til forsiden.

Det der adskiller Nextorys app fra andre e- og lydbogs streamingtjenester er, at der er indsat en læsedagbog og en oversigt over, hvor meget du har læst i en periode. Det giver dig en fornemmelse for dit eget forbrug, hvilket kan virke som en motivation for nogle.

   

Nextory app  på ipad’en

Nextory app’en er nem at finde rundt i – uanset om du bruger den på mobilen eller på en iPad. Der er pretty much den samme opsætning på begge enheder, så den eneste forskel består egentlig i enhedens størrelse. Du har dog mulighed for at indstille de samme funktioner, såsom skriftstørrelse, lysniveau, oplæsningshastighed o.l. på begge enheder.

Nextory app på computeren

Nextory er kun kompatibel med iOS og Android og kan derfor ikke benyttes på computeren. Du har naturligvis mulighed for at logge ind via Nextory.dk og se udvalget af bøger, samt tilgå din konto, men du kan ikke læse eller lytte til bøger i din webbrowser. 

Kan jeg læse Nextory med min E-reader/Kindle?

Nej, der er desværre ikke mulighed for at kombinere Nextorys bøger med din E-reader eller Kindle. App’en understøttes dog på mobiler og tablets, hvorfra du udmærket kan læse samtlige bøger.

Lydbøger online og offline

Du har altid adgang til dine lydbøger offline med Nextory, da de helt automatisk bliver downloadet til din app, når du trykker ‘læs’ i app’en. Du kan dog med fordel lige tjekke om dette nu også er tilfældet ved at sætte din telefon på fly-funktion før du begiver dig på f.eks. ferie uden adgang til internettet. Du finder dine gemte lydbøger under fanen ‘gemte’ (samme sted finder du også e-bøger). Du kan altid fjerne nogle af bøgerne fra dit bibliotek, hvis du synes, at app’en begynder at optage for meget plads på din enhed.

Udvalget af lydbøger og e-bøger hos Nextory

Hvor mange e-bøger og lydbøger?

Du kan lytte til tusindvis af e- og lydbøger på den downloadede Nextory app. Udvalget af bøger skiftes til tider ud og der kommer hele tiden nye titler til Nextorys bibliotek. Du kan derfor både læse nye og gamle udgivelser i app’en.

Hvilke genrer har Nextory?

Du har mulighed for at finde frem til din nye bog via en søgning på forskellige genrer på Nextorys app. Du kan bl.a. vælge mellem følgende genrer:

 • Krimi 
 • Spænding
 • Børnebøger
 • Feelgood
 • Romantik
 • Biografier og selvbiografier
 • Skønlitteratur
 • Teenager og unge
 • Fantasy og Science Fiction
 • Personlig udvikling
 • Faglitteratur
 • Samfund og politik
 • Tegneserier og humor
 • Livsstil
 • Letlæst
 • Erotik 

Nextory eller Mofibo/storytel?

Nextory og Mofibo minder meget om hinanden. De to apps har nogenlunde samme opsætning og de minder derfor meget om hinanden rent udseendemæssigt. Det betyder også, at begge apps er overskuelige og lette at finde ud af. Dog er Nextorys opsætning af deres lydbøger en del mere fancy end den hos Mofibo. Det betyder ikke, at den hos Mofibo ikke fungerer præcis som den skal, men bare, at Nextorys ser bedre ud.

De to streamingtjenester minder også om hinanden i forhold til abonnementstilbud, hvor de begge tilbyder muligheden for at man kan være flere om et abonnement og dermed spare penge på dette. Mofibo tilbyder dog ubegrænset adgang til deres indhold uanset hvilket abonnement du køber, hvorimod Nextory har opsat en begrænsning for deres billigste abonnement, men så er der naturligvis også en smule penge at spare (30 kroner).

Mofibo har også umådelig mange titler til rådighed, hvor Nextory faktisk intet sted skriver præcis, hvor mange bøger de har til rådighed. Af den grund må man formode at Mofibo har en hel del flere titler tilgængelige. Begge tjenester tilbyder dog adgang til nogle splinternye titler, hvilket er en fabelagtig service.

Umiddelbart er Nextory et godt valg for personer, der gerne vil spare nogle penge på deres e- og lydbogsstreaming eller en større familie, der gerne vil sikre at alle familiens medlemmer kan lytte og læse samtidig. Mofibo er et godt valg for personer, der gerne vil have adgang til mange forskellige bøger, samt adgang til de nyeste udgivelser. På Mofibo er der nemlig langt flere bøger at vælge imellem, hvilket klart står til tjenestens fordel.

Giv et Nextory gavekort til en du har nær

Det er desværre ikke muligt at købe et decideret gavekort til Nextory. De tilbyder i hvert fald endnu ikke den mulighed. Du kan dog altid nævne for din bog-glade ven, at de kan få adgang til en 14 dages gratis prøveperiode, hvis de selv opretter sig på Nextory. Og hvis de så ikke er helt vilde med app’en inden for de 14 dage, så kan man altid nemt afmelde sig igen – uden binding.

Hvordan afmelder man Nextory?

Der er ingen bindingsperiode hos Nextory og du kan derfor nemt afmelde dig, hvornår du end føler for det. Det betyder, at dit abonnement kan afmeldes fra måned til måned, så du aldrig skal betale flere måneder ekstra, når du først ønsker at opsige abonnementet. Du skal egentlig bare sørge for at afmelde dig før den næste betaling gennemføres – uanset hvornår på måneden denne dato er. 

Du afmelder dig nemt via app’en eller i en webbrowser. Hvis du ikke har mulighed for at afmelde dig via din egen konto, så kan du altid skrive til Nextorys kundeservice. Her skal du dog påregne et par dages svartid, så du skal altså sørge for at skrive en mail til dem lidt tid før du ønsker, at dit abonnement skal afsluttes.

Konkluson på anmeldelse af Nextory

Er du stadig lidt i tvivl om, hvorvidt du skal investere et abonnement hos Nextory? Så får du her en kort anmeldelse af app’ens forskellige features:

Brugervenlighed

Nextory app er umiddelbart relativt brugervenlig og nem at finde rundt i. Opsætningen giver god mening og alle funktioner er nemme at finde frem til. Samtidig har alle knapper, bøger o.l. en god størrelse, så de ikke fylder for meget.

Udvalg af bøger

Nextory har både danske og engelske bøger på sitet og der er rig mulighed for at finde den bog man har lyst til. Samtidig ligger der gerne hele bog-serier på tjenesten, hvilket klart er en fordel.

Priser og abonnement

Det er meget rart, at prisen på abonnementer hos Nextory svinger så meget som de gør. Det betyder nemlig, at du har lettere ved at finde et abonnement, der passer til dit budget. Samtidig kan det dog også være lidt forvirrende, at der er hele fem stk at vælge imellem – og så er det da irriterende, at man skal vente op til 6 måneder på de nyeste bøger.

Mofibo - Bedste lydbogsapp i Danmark
Få ubegrænset adgang til over 180.000 e- og lydbøger. Prøv Mofibo gratis i 14 dage. Herefter kun 129 kr./md. Opsig når som helst.
Anbefalet

Indholdsfortegnelse